Star Beach Village Hotel

Isl Crete Heraklion Greece
isl. Crete-Heraklion vezi pe harta

Despre Hotel

Toate camerele.  Renovare 2016! Bar pe plajă, restaurant asiatic.
Restaurantul principal - zonă nouă pentru spectacole culinare, o zonă deschisă cu vedere la mare, seri tematice - zilnic.
Taverna - renovata și extinsa.
Sala de fitness - complet renovata, echipamente noi.
Water Park - renovat, un nou loc de joacă, șezlonguri noi, parcare pentru oaspeții hotelului (separat).

Camere


Facilități camere: aer condiționat, telefon direct, acces gratuit la internet Wi-Fi, mini-frigider, TV prin satelit, canale de muzică, cuptor cu microunde, set de cafea / ceai, seif (contra cost), cadă / duș, balcon / terasă.   Singles (~20 mp) Pat de o persoană sau pat dublu. Double Room Pat dublu și 2 paturi de o persoană sau pat supraetajat.
Double SV Pat dublu și pat de o persoană.
Family Room 2 camere: o cameră pentru copii cu 2 paturi de o persoană, dormitor cu pat dublu și 2 paturi de o persoană sau pat supraetajat, toaletă suplimentară.
Superior Family Room Cameră spațioasă, 2 camere: cameră pentru copii cu 2 paturi de o persoană, dormitor cu pat dublu și 2 paturi de o persoană sau pat supraetajat, toaleta suplimentara.
Suite Construită în 2016, situată aproape de plajă. Pat dublu și un pat single, halate de baie și papuci, set de baie, fructe și vin la sosire, frigider cu apă minerală și băuturi răcoritoare (reumplut zilnic), 1 acces gratuit pe persoană la spa / sejur, 1 masaj gratuit pe persoană în spa / pe sejur.
Notă: clădirea centrală a hotelului dispune de 6 camere pentru persoane cu handicap, cu acces pentru scaune cu rotile, uși largi, în concordanță cu standardele internaționale, cu acces direct cu liftul la recepție, la barul principal și la restaurantul principal. Sala de duș și toaletă echipate cu balustrade pentru susținere.
Curățenie zilnică în camere și schimbarea lenjeriei.

Mese


Restaurant principal în clădirea principală
Mic dejun, prânz și cină - bufet.
Mic dejun 07.30-10.00 Mic dejun american
Pranz 13.00-14.30 (băuturi - băuturi răcoritoare, bere, vin local, apă minerală, cafea filtrată, ciocolată caldă, ceai, sucuri).
Cina 18.30-21.30 (băuturi - băuturi răcoritoare, bere, vin local, apă minerală, cafea filtrată, ciocolată caldă, ceai, sucuri).
Seri tematice zilnice (asiatice, italiene, grecești, mediteraneene, indiene, mexicane, europene, etc.). Meniu pentru copii - un colț pentru copii. Mâncăruri dietetice, mâncăruri vegetariene.
Taverna "Cretan Star" - situată în fața hotelului (restaurant deschis)
Mic dejun, prânz și cină - bufet (self-service).
Băuturi în timpul prânzului și cina - băuturi ușoare, bere, vin local, apă minerală, cafea filtrată, ciocolată caldă, ceai, sucuri).
Spectacole culinare. Colțul copiilor. Evenimente tematice - cu rezervare în prealabil.
Restaurantul chinez și japonez "Asian Star" 18.30-21.30
Situat în partea de est a complexului. Restaurant în aer liber.
Cina - bufet. Băuturi - băuturi racoritoare, bere, vin local, apă minerală, cafea filtrată, ciocolată caldă, ceai, sucuri). Spectacole culinare, bucătărie tradițională asiatică (cu rezervare in prealabil).
Pool bar "Dionissos" de la 10:00 la 24:00
Cafea filtrată, espresso, cappuccino, ciocolată caldă, ceai, sucuri, băuturi ușoare, bere, vin local și băuturi internaționale.
Toasturi, sandvișuri, înghețată, pizza, salate de la 10:00 la 18:30.
«Café Del Mar» - un snack bar lângă piscină in Aquapark - 10:00-18:00 - cafea, espresso, cappuccino, ciocolata calda, ceai, sucuri, băuturi răcoritoare, bere, vin local și băuturi internaționale.
Lobby bar «Ηelios» în clădirea centrală 15.00-23.00 filtru de cafea, espresso, cappuccino, ciocolata calda, ceai, sucuri, băuturi răcoritoare, bere, vin și băuturi locale internaționale.
De la 16.30 la 18.00 - produse de panificatie.
Blue Star Bar 10.00-18.00 cafea, espresso, cappuccino, ciocolată caldă, ceai, sucuri, băuturi racoritoare, bere, vin local și băuturi internaționale. Toast, pizza, înghețată, salate.
12.00-17.00 Bar Wok - feluri de mâncare din carne și pește - proaspăt pregătit.
Barul de plajă Thalassa 10.00-18.00 în partea estică in Aquapark, chiar în fața mării.
Cafea filtrată, espresso, cappuccino, ciocolată caldă, ceai, sucuri, băuturi ușoare, bere, vin local și băuturi internaționale.
Serviciile incluse in programul "All inclusive"
Băuturi locale (ouzo, raki, brandy), bere, vin local, băuturi internaționale, băuturi racoritoare, cafea și sucuri.
Timpul de lucru al barurilor și al restaurantelor în timpul zilei poate fi modificat în funcție de condițiile meteorologice.
Programul de funcționare a toboganelor de apă poate fi modificat în funcție de condițiile meteorologice.
Toți oaspeții trebuie să poarte o brățară specială All Inclusive, care se acordă la check-in.
Acces direct la Aquapark printr-un pasaj subteran.
Note suplimentare
Acces la internet WiFi în camere și zone publice, șezlonguri și umbrele de soare - la piscină, pe plajă și în Aquapark, prosoape de plajă, acces gratuit la piscine, mini-fotbal, baschet, sală de gimnastică. Toboganele de apă și Aquapark 11.00-18.00 (numai copii peste 6 ani, cu o inaltime peste 1.10m).
Mini-club pentru copii (4-12 ani) - de 7 ori pe săptămână.
Animație în timpul zilei, seri speciale, spectacole - de 3 ori pe săptămână.
O dată pe săptămână - un spectacol de dans.
O dată pe săptămână - muzică live și dansuri din Creta și Grecia
O dată pe săptămână - Magic Show ! Administrația hotelului își rezervă dreptul de a efectua anumite modificări în program fără avertizare prealabilă.    
Distanta fata de mare: 50 m

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Star Beach Village Hotel, Creta, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate