LOCALIZARE

Hurghada Coral Beach Hotel 4* este situat pe plaja Marii Rosii, la doar 25 de minute de Aeroportul International Hurghada. 

FACILITATI

Hotelul este perfect pentru vacantele in familie. In timp ce va relaxati la centrul spa (jacuzzi, sauna, masaj), copiii se pot distra la clubul pentru copii, dotat cu un loc de joaca interactiv. Clubul are camere cu jocuri in interior, dar si un loc de joaca afara.
Plaja privata pune la dispozitie practicarea de sporturi acvatice (snorkeling, scufundari, pescuit, kiteboarding), dar si cursuri de calarie. Atat pe plaja, cat si la piscine (doua exterioare si una pentru copii), beneficiati de sezlonguri, umbrele si prosoape.
Exista mai multe locatii pentru a face miscare: sala de fitness, terenurile de tenis si volei, dar si mesele pe ping-pong, biliard si tintele de darts. 
In fiecare seara sunt organizate spectacole si petreceri in aer liber sau la restaurantele hotelului.
Sunt puse la dispozitie servicii de spa, salon de infrumusetare, servicii de spalatorie, parcare privata si un centru comercial.

RESTAURANT

Restaurante: Seafood Restaurant, International Restaurant
Baruri: Lobby Pub, Pool Bar

CAMERE

Fiecare camera pune la dispozitie: A.C., T.V., WiFi, minibar, telefon si uscator de par.

DOUBLE/TWIN ROOM WITH SEA VIEW -   dotata cu balcon si aparat pentru cafea/ceai
TRIPLE ROOM WITH SEA VIEW - dotata cu balcon si aparat pentru cafea/ceai 
STANDARD SINGLE ROOM
STANDARD DOUBLE ROOM
STANDARD TRIPLE ROOM

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Craiova catre CORAL BEACH HURGHADA, Hurghada, Egipt